Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2016



8  πράγματα που έμαθα μεγαλώνοντας με αδερφό(και δη μεγαλύτερο)


Η ζωή με μεγαλύτερο αδερφό δεν είναι ποτέ βαρετή. Αν καταφέρεις και επιβιώσεις θα δεις πως εκτός από ομηρικούς καυγάδες έχεις να σου προσφέρει πολλά και σημαντικά.

       Ψαγμένες  ταινίες/συγκροτήματα/τραγούδια
Ενώ εσύ θα τραγουδάς   Αλέξια και θα βλέπεις ακόμα Βουγιουκλάκη αυτός θα αγοράζει δίσκους των Depeche Mode και εισιτήρια για την συναυλία των Rolling Stones. Κάτι ιδιαιτέρως χρήσιμο για να κάνεις την προχώ στις αντροπαρέες λίγα χρόνια αργότερα.

       Ανοίγει δρόμους
Έχει δώσει μάχες για να πάει σε εκείνο το club,  να γυρίσει μια ώρα αργότερα ,  να πάει διακοπές μόνος του και να μην έρθει σε εκείνη τη βαρετή επίσκεψη. Με λίγα λόγια έχει δουλέψει σκληρά για όλα αυτά που εσύ μετά από λίγα χρόνια θα θεωρήσεις αυτονόητα.

     Βάζει πλάτη
     Αν και έχει αποκτήσει πια την ελευθερία του, θα κάνει τα πάντα για να την αποκτήσεις και εσύ. Θα προσποιηθεί με μεγάλη επιτυχία ότι θα βγείτε μαζί εκείνο το βράδυ και θα σε περιμένει αδιαμαρτύρητα ξημερώματα στον κήπο για να μπείτε μαζί στο σπίτι.

     Προστασία
      Εκτός από την αδερφική αλληλεγγύη και την αμέριστη υποστήριξη για πάσης φύσεως θέματα με του γονείς, ξέρεις πως θα είναι πάντα εκεί για να σε στηρίξει όταν και όσες φορές χρειαστεί.

     Η οπτική γωνία του άντρα
     Με λίγα λόγια έχεις θησαυρό στο σπίτι σου και δεν το ξέρεις. Η γνώμη του μετράει περισσότερο και από της κολλητής σου που όσο και να πεις την έχεις ευαγγέλιο. Και αυτό γιατί η γνώμη του δεν είναι μόνο δική του αλλά ο τρόπος που σκέφτονται και πράττουν όλοι οι άντρες. Καταλαβαίνεις;

Εξοικείωση με τις αντρικές συνήθειες                                                                  Μπορεί η συγκατοίκησή σας κάποιες φορές να γίνεται δυσβάσταχτη, μα το σίγουρο είναι πως μια μέρα των ημερών θα τον ευγνωμονείς γιατί μαζί του θα τα έχει δει και ακούσει όλα! 
         
 Μένουμε πάντα παιδιά                                                                                              Όσο και αν μεγαλώσει ένας άντρας πάντα θα κρύβει μέσα του ένα παιδί που θα ζητάει την αγάπη και την προσοχή όλων. 
  
Οι φίλοι του αδερφού σου είναι οι φίλοι του αδερφού σου                                   Ποτέ μα ποτέ δεν μπορείς να έχεις ερωτικές βλέψεις για κάποιο φίλο του αδερφού σου γιατί πολύ απλά θα μείνεις με τις βλέψεις.Και αυτό είναι κανόνας απαράβατος!

                                                                             

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου